Quentin Tarantino ar putea regiza viitorul film Star Trek

Cineastul a avut o idee atât de bună de scenariu, încât J.J. Abrams l-a cooptat în echipă
Regizorul lui Kill Bill, Inglourious Basterds şi The Hateful Eight ar putea trece la cârma Star Trek. Potrivit Deadline.com, acesta a propus o idee originală pentru următorul film al seriei şi a fost astfel cooptat în echipa de scenarişti strânsă pentru a o adapta.

Quentin Tarantino are astfel şansa de a aduce un suflu nou celebrei serii SF. El va lucra îndeaproape cu J. J. Abrams, ce va ocupa rolul de producător. Seriile pot fii vizionate online pe http://gomovies123.org.
Cineastul lucrează acum şi la propriul proiect, un film centrat pe crimele familiei Mason, din 1969, de distribuţia căruia se va ocupa Sony Pictures.

Pelicula, a cărei dată de lansare a fost stabilită pentru 9 august, 2019, va marca 50 de ani de la moartea violentă a actriţei Sharon Tate. Distribuţia nu este încă bătută în cuie – sunt vizaţi pentru rolurile centrale: Margot Robbie, Leonardo DiCaprio, Brad Pitt şi Tom Cruise.

Va fi primul film pe care Tarantino îl va realiza fără colaborarea lui Harvey Weinstein, exclus din The Weinstein Company şi marginalizat de întreaga comunitate de film în urma acuzaţiilor de hărţuire sexuală.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *